Kazada, 9 Aylık Bebeğin Burnu Bile Kanamadı!

Sakarya'nın Akyazı İlçesinde kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanan otomobilde bulunan iki kişi yaralanırken, 9 aylık bebek ise kazayı yara almadan atlattı.

Alınan bilgilere göre, Akyazı Taşburun Köyü'nde imamlık yapan İsmail Hanlı (32), idaresindeki 54 HD 020 plakalı otomobille seyir halindeyken, Akyazı Mehmetali Bayırında direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı.
Kazada, sürücü İsmail Hanlı ile yanında bulunan öğretmen eşi Ayşe Hanlı (32) yaralandı. Araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başaran İsmail Hanlı, çevredekilerden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından Ayşe Hanlı ile 9 aylık kızları Berra Selen de otomobilden çıkarıldı.

İlk olarak Akyazı Devlet Hastanesine kaldırılan Hanlı ailesinin fertleri, buradaki müdahalenin ardından Adapazarı Toyotasa İlkyardım ve Trajmatoloji Hastanesine sevk edildi. İsmail Hanlı'nın vücudunda kırıklar tespit edilirken, anne Ayşe Hanlı'nın hafif şekilde yaralandığı, 9 aylık Berra Selen'in ise kazayı yara almadan atlattığı belirlendi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]