Kaynaşlı Belediyesi'nden çifte zafer

Sakarya\'da yapılan Büyükler Bay-Bayan Türkiye Karate Şampiyonası\'na katılan Kaynaşlı Belediye Spor Sporcuları Elif Ay ve Özge Yüksel Türkiye üçüncüsü olma başarısı gösterdi.
 
Müsabakaların ilk gününde tatamiye çıkan sporcular rakiplerini yenerek yarı final mücadelesine çıktı. Elif Ay yarı final müsabakasında Sakaryalı Milli Sporcu Şeyda Burucu’ya son saniyeye kadar üstün olduğu maçta son saniyede yediği tekme sonucu elenerek finale kalamadı. Daha sonra 3.lük maçında rakibini 3-1 yenerek Türkiye Üçüncüsü oldu.

Diğer sporcumuz Özge Yüksel, 3.lük maçında Ankaralı rakibini 7-1 gibi farklı bir sonuçla yenerek Türkiye Üçüncüsü oldu. Müsabakalara sporcularına destek vermek adına Kaynaşlı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz gelerek motivasyonlarını en üst seviyeye çıkarmak istedi.
Müsabakalarda teknik kurulda görev alan Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü ve Teknik Kurul üyesi Mehmet Albayrak, “ Sporcularımızı tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki turnuvalarda ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederler” dedi.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]