Kaynarca'ya yeni yatırım müjdesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yoğun bir şekilde devam eden seçim çalışmaları kapsamında Kaynarca’da bir dizi program gerçekleştirdi.

İlk olarak, beraberinde Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel ve AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı Murat Kefli ile bölgenin muhtarları ve mahalle temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu daha sonra Kaynarca Şoförler ve Otomobilciler Odası, Kaynarca Muhtarlar Derneği, Kaynarca Ziraat Odası ve Kaynarca Süt Üreticileri Birliği’ni ziyaret etti.

İlçedeki ziyaretlerine devam eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Aspiliç Fabrikası’nda incelemelerde bulundu ve Yönetim Kurulu Başkanı Naci Kaplan’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tuncay Aydın Kapalı Pazar Yeri ve Orta Mahallede esnafla bir araya gelen, Kaynarca Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Kaynarca Damızlık Birliği Şubesi ve Gökhan Tekstil’i ziyaret eden Başkan Toçoğlu daha sonra Turnalı Köyü Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışına katıldı.

İrtibat Bürosu’nun açılış töreninde ilk sözü alan AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı Murat Kefli, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerden milletin desteği ile galip çıkacaklarına inandıklarını ifade etti. Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, “İlçemizde sağlık, ulaşım ve eğitim alanında önemli yatırımlar hayata geçirildi. Sapanca Gölü’nden temin edilen birinci sınıf içmesuyu ilçemize ulaşıyor. İnşallah önümüzdeki dönemde de sizlerden aşacağımız destekle önemli projeleri hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu;

“Önümüzdeki dönemden itibaren tüm köylerimiz mahalleye dönüşecek ve Büyükşehir’in güçlü hizmet eli tüm yerleşim birimlerine uzanacak. Seçimlerin ardından Kaynarca’nın kanalizasyon, su, ulaşım, itfaiye ve mezarlık hizmetleri Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülecek. İlçemizde önemli yatırımlar gerçekleştirdi. Hamdolsun, 7,7 Milyon TL’lik yatırımla Sapanca Gölü’nden temin edilen birinci sınıf içmesuyunu Kaynarca’ya ulaştırdık. İnşallah önümüzdeki dönemde de Kaynarca’nın köylerinde yaz aylarında yaşanan su yetmezliği ve yağışlı günlerdeki bulanıklık sorununu tamamen çözüme kavuşturacağız. 30 kilometrelik hat oluşturarak temiz içmesuyunu ilçemizdeki tüm köylere ulaştıracağız” şeklinde konuştu.

Başkan Toçoğlu, “30 Mart yerel seçimlerinin ardından Büyükşehir sınırlarına girecek Kaynarca’mızda yeni projeleri hayata geçireceğiz. İlçemizde modern bir altyapı sistemi oluşturacağız. Kaynarca’ya Atık Su Arıtma Tesisi kuracağız. Biz milletimizi için çalışıyoruz. Bizim işimiz vatandaşımıza hizmet etmek. İnşallah bugüne kadar bizlere verdiğiniz destek devam edecek ve şehirlerimizin ve ilçelerimizin gelişimi devam edecek” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından seçim irtibat bürosunun açılışı gerçekleştirildi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]