Kaynarca'da hırsız polis kovalamacası

Kaynarca İlçesinde, sabah saatlerinde bir elektrikçi dükkanını soydukları fark edilince kaçmaya çalışan hırsızlarla polis arasında kovalamaca yaşandı.

Kaynarca ilçesi Atatürk İlköğretim Okulu karşısında bulunan işyeri sabaha karşı 3 hırsız tarafından soyulurken yoldan geçen bir vatandaşın polise haber vermesiyle birlikte polisler ve hırsızlar arasında kovalamaca başladı.

Hırsızların "dur" ihtarlarına uymaması üzerine havaya ateş açan polisler hırsızların kaçarken kullandıkları 34 GV 2685 plakalı otomobili jandarma karakolu yakınında yakaladı. Otomobilde bulunan Ahmet Ç. ve Sezai A. gözaltına alınırken, Fatih B. isimli şüpheli kaçtı.

İlçede sabah saatlerinde yaşanan kovalamaca sonrası yakalanan şüphelilerin alkollü oldukları ve daha önceden hırsızlık, uyuşturucu gibi suçlardan sabıkaları olduğu belirtildi. Şüphelilerin, sorgu sırasında ilçede daha önce meydana gelen farklı hırsızlık olaylarının da kendilerinin gerçekleştirdiklerini itiraf ettikleri iddia edildi. İfadeleri alınan şüphelilerin Kaynarca Cumhuriyet Savcılığına sevk edileceği bildirildi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]