Kaynarca OSB'de temeller yazın atılıyor

AK Parti Kaynarca İlçe Danışma Meclisi Kaynarca İlçe Teşkilat Binası’nda yapıldı. İlçe Danışma Meclisi, İlçe Başkanı Kara, Gençlik Kolları Başkanı Yıldız, Kadın Kolları Başkanı Mermer’in teşkilat faaliyetlerini içeren konuşmaları ile başladı. İlçe Başkanı Kara, hizmete açılan Kaynarca İçmesuyu İsale Hattı için Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti. 

Toplantıya Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu\'nun yanı sıra AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, Kaynarca İlçe Başkanı İsmail Kara, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Boğaz, Kaynarca Gençlik Kolları Başkanı Bertu Yıldız ve Kadın Kolları Başkanı Hatice Mermer ile teşkilat üyeleri katıldı.

Kaynarca Belediyesi’nin çalışmalarından bahseden Belediye Başkanı Zeynur Özel, Kaynarcalılar\'ın teveccühü ile ilçelerinde önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini belirtti. Özel, “Kaynarca’mızda önemli çalışmalara imza attık. İlçemiz üniversitesine kavuştu, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza konu ile ilgili desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. OSB son aşamada yaz mevsiminde ilk kazma vurulacak. Kaynarca Belediyesi olarak 48 konutu vatandaşlarımıza teslim ettik. 144 adet konut daha yapacağız. İhalemiz çok yakında gerçekleşecek. Bilgi evimizde 350 öğrencimize ücretsiz dershane eğitimi veriyoruz. Beklentilerin farkındayız. Başarı hepimizin, güzel hizmetlerimiz devam edecek. Kaynarca’mızın 50 yıllık İçmesuyu sorununu kökten çözen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Seçimlerin 4’ncü yıldönümünde çok değerli bir yatırımı Kaynarcalılarla buluşturdukları için mutlu olduklarını dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kaynarca İçmesuyu yatırımının Yeni Büyükşehir Yasası için önemli bir referans olduğunu söyledi. Başkan Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir sınırlarımızda olmamasına rağmen Kaynarca ilçemizde çok değerli su yatırımını hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İşlerimizi önemseyerek ciddi çalışırsak mesafe alırız. Kaynarca İçmesuyu İsale Hattı, Büyükşehir Yasası için önemli bir referans olmuştur. Dünyanın en iyi arıtma tesislerinden olan tam otomatik tesisimizle çeşmelerden akacak suyu afiyetle için” dedi.
Su yatırımlarının önemine dikkat çeken Başkan Toçoğlu, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet yolumuzda ilk önceliğimiz her zaman milletimizin önceliği olan ‘su’ dur. Akçay Baraj projesi hariç, toplam 88 milyon TL su yatırımı yaptık. Birlik olursa tüm yatırımlar olur. Büyükşehir Yasası tamamen hesaplanmış bir yasadır. Yeni yasa ile hizmet kalitesi daha da artacak. Hizmetler tek elden yürütülerek kaynak israfının önüne geçilecek” diye konuştu.

Başkan Toçoğlu, “Biz hizmet için varız. Bu şehrin şanssızlığı bilgi sahibi olmadan yapılan eleştirilerdir. Yeni yasa ile soğuk asfalt meselesini de Sakarya’mızda kapatıyoruz. Biz milletimizin parasının emanetçisiyiz, patronu değil. Biz hesap gününe inanan insanlarız. Hemşerilerimizin başını hamdolsun eğmedik. Bundan sonra da eğmeyiz. Bizim işimiz çare bulmak, hizmette yarışmaktır” ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu ise muhalefeti eleştirdi. Millete hizmet sevdası ile çalıştıklarının altını çizen Uncuoğlu, “Bizim partimiz siyasi hayatta yer almak için değil milletimize hizmet sevdasıyla onların vicdanlarıyla kurulan bir partidir. Rehavete kapılmadan, gece gündüz çalışarak her alanda önemli hizmetler peşinde koşan kadrolara sahibiz” dedi.
İl Başkanı Uncuoğlu, “Siyaset yapmak için doğruya doğru demeyenler, şehrimizde ve ülkemizde başarısızlık ve kaos bekleyenler var. Meseleler ikiye katlansın ve biz de bundan faydalanalım diyerek hesap etmeye çalışanlar var. Yalanla ve iftiralarla kışkırtmaya çalıştığınız çok değerli milletimiz sizin ne hesabında olduğunuzu çok iyi biliyor. Samimi seçmenleriniz bile sizin niyetinizi anlıyor. Biz 7 gün 24 saat milletimizle beraberiz. Biz milletin partisiyiz dedik. Biz sizler gibi seçimden seçime gezmiyoruz. Sürekli vatandaşımızla yüz yüzeyiz.” diyen İl Başkanı Uncuoğlu, MHP İl Başkanı’nın açıklamalarına atıf yaparak, “Kalkmış Yeni Büyükşehir Yasası’nı ve çözüm sürecini eleştiriyor. Lütfen önce kendi teşkilatınızın durumuna bakın. Daha başarılı ve çok daha güçlü bir Türkiye için gerçekleştirilen çalışmalara siz ‘hayır’ derken sizleri anlayamayan, sizlerin kaostan beslenen politikalarınızdan memnun olmayan, kırılan ülkücü kardeşlerinizin önce gönlünü almaya bakın. Onların gönlünü nasıl alacaksınız? Biz asla partisini hiziple, kavgayla çiğneyen bir anlayışa sahip olmadık. Biz sen ben kavgasıyla uğraşmıyoruz. Biz Türkiye’mizin ufukları daha da aydınlansın diyen ve muhalefetin bu kirli oyunlarını gören milletimizle el ele, onların sesiyle, vicdanlarımızla, hep birlikte, hizmette yarışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu Danışma Meclisi’nin ardından Kaynarca ilçe merkezinde esnafları tek tek dolaştı, vatandaşlarla sohbet etti.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]