Kaynarca Organize Sanayi Bölgesi Projesi, Onaylandı

Kaynarca ilçesine kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi Projesi'nin, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından onaylandığı bildirildi.

Kaynarca Kaymakamlığı ve belediyenin hazırladığı proje, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün tarafından onaylandı. Kaynarca Belediyesi projenin onaylanmasının ardından, ilçenin batısında Çobanpınarı mevkiinde 900 dönümlük alanda kurulacak olan organize sanayi bölgesi için kolları sıvadı.

Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, Cihan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, organize sanayi bölgesinin ilçeye büyük hareketlilik getireceğini ve istihdamı arttıracağını söyledi.

Organize sanayi bölgesine sanayi kuruluşlarını çekmek için her türlü kolaylığı sağlayacaklarını kaydeden Özel, çevreyi kirletmeyecek olan sanayi tesislerine kapılarının açık olduğunu ifade etti. Organize sanayinin kurulacağı alanda elektrik sorununun bulunmadığını vurgulayan Özel, gerekli alt yapı çalışmalarını da kendilerinin yapacağını belirtti.

İlçeye organize sanayi kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Özel, "Organize sanayi kurulmasına yönelik çalışmalarda bizi destekleyen AK Parti Sakarya milletvekillerimize, Valimiz Hüseyin Atak'a, Kaynarca Kaymakamı Ersin Emiroğlu'na belediye meclis ve İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür ediyorum. Bundan sonra yapacağımız projelerde çağdaş bir kent olma yolunda eskiden olduğu gibi halkımızın desteğini bekliyorum." dedi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]