Kaymakam Mızrak, eksikleri tespit edip talimat verdi

Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak, ilçeye bağlı birçok köyü ve haneyi gezerek eksiklikleri ve ihtiyaçları yerinde tespit etti.

Erenler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının vatandaşa daha kolay ve daha sağlıklı hizmet vermesi için yeniden düzenlenmesini isteyen Kaymakam Mızrak bunun en kısa sürede gerçekleştirilmesini istedi.
Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak Erenler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca yapılması gereken projelerle ilgili beklentilerini dile getirdi.

Kaymakam Mehmet Mızrak, Erenler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfını ziyaret ederek, köyleri ve birçok haneyi ziyaret ettiğini anlatarak, Fakir vatandaşlardan kuzine soba ve yatak talebi geldiğini, İlçedeki Mültecilerin yemek işi için acilen proje yapılmasını, İlçedeki yaşlı vatandaşlara temizlik ve bakım hizmeti verilmesi için ivedi proje yapılmasını istedi.

Kaymakam Mızrak, bunların yanı sıra Vakfın daha sağlıklı, vatandaşa daha kolay hizmet verecek tarzda düzenlenmesi için proje yapılması ve kısa sürede uygulamaya geçilmesi gerektiğinin altını çizdi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]