Kaymakam Gürçam, öğrencilere karne dağıttı

Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, Karasu Fatih Sultan Mehmet İlköğretim okulu öğrencilerine karne dağıttı.

Karne dağıtım törenine katılan Kaymakam Şafak Gürçam, takdir ve teşekkür alan öğrencileri tebrik ederken, karnesinde zayıf olanların daha çok çalışmalarını istedi. 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının ilk döneminde yapılan karne töreniyle öğrenciler 15 gün tatile çıktı. Karasu Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu\'nda düzenlenen karne dağıtım törenine Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmedlatif Şahin katıldı.

Tatilde iyi dinlenmelerini, seviyelerine göre oyunlar oynamalarını, aynı zamanda da kitap okumayı alışkanlık haline getirmelerini isteyen Kaymakam Gürçam, bol bol kitap okuyun, bu arada da derslerinizi hatırlamak amacıyla ders notlarınızı tekrar tekrar gözden geçirin ve tatil dönüşünde sanki hiç tatil olmamış gibi okulunuza gelin. Öğrencilerin karneleriyle tek tek ilgilenen Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, öğrencilerin ders çalışıp, bol bol oyun oynamalarını istedi. Gürçam, "Yarı tıl tatilinizde asla ders çalışmayı da ihmal etmeyin, günde bir saat mutlaka ders çalışın. Yoksa yarı yılı boş geçirmiş olup, baştan çalışmak zorunda kalırsınız. yarı yılınız nasıl geçti, önünüzdeki bir yılı nasıl geçireceksiniz. Planlarınız nelerdir. Önceden planlamış olduğunuz çalışma metotlarını uygulayın. Hata olur Önemli olan o hatalardan ders çıkarmaktır. Geleceğinizi şimdiden hazırlayın. Herşeyi yerli yerinde yapın, kaliteli zaman geçirin, oyun oynayın, kitap okuyun ama beli aralıklarla ders çalışın. Hepinize iyi tatiller diliyorum" dedi.

Veliler uyarıldı

Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam Karasu Fatih Sultan Mehmet İlköğretim okulunda yapmış olduğu karne töreninde Öğrenci velileriyle yapmış olduğu konuşmada Gürçam “Çocuklarımızın karnesi iyi olmayabilir bu konuda onlardan duyarlı olmalarını ve meydana gelen başarısızlıkların nereden geldiğini oturup birlikte değerlendirmeniz gerekmektedir.. Çünkü kötü olan karne notları ne onlar nede çocukları için bir son değildir\'\' dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]