Kaymakam Azcan Sapancalılardan helallik istedi

İçişleri Bakanlığı'nın, Vali Yardımcılığı ve Kaymakamlıklarla ilgili atama kararı gereği Kayseri Vali yardımcılığı görevine atanan Gökhan Azcan, Sapanca halkına sosyal medyadan veda etti.

“Hakkınızı helal edin”

Sapanca Kaymakamlığından Kayseri’ye Vali yardımcılığına atanması kararlaştırılan Gökhan Azcan, Twitter hesabından yayınladığı veda mesajında Sapancalılardan helallik de istedi.

Azcan sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer’i, Sapanca Kaymakamlığını, Sapanca Belediyesini, Meslek Yüksekokulunu ve Sapanca Spor Kulübünü etiketledi ve “Allahaısmarladık Sapanca, hakkınızı helal edin” diye yazdı.

Sapancalılardan başarı dileği

Gökhan Azcan’ın sosyal medya hesabından yayınladığı veda mesajına çok sayıda Sapancalı da yorum yazdı. Azcan’ın takipçileri yorumlarında “Sapanca sizleri unutmayacak” dedi ve kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

Yerine Yıldırım atandı

Resmi Gazete'de yayınlanan kararnameye göre , Sapanca Kaymakamlığından Kayseri Vali Yardımcılığı görevine atanan Gökhan Azcan’ın yerine, Diyarbakır'ın Kayapınar İlçesi Kaymakamı Süleyman Yıldırım getirildi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]