Kayıp gencin cesedi Sakarya Nehri'nde bulundu

Sakarya\'nın Arifiye ilçesinde iki gündür kayıp olarak aranan gencin cesedi, Sakarya Nehri\'nde bulundu. Gencin balık tutmak için gittiği nehirde suya düşerek boğulduğu sanılıyor.

Arifiye ilçesinde yaşayan Ö.M.(27), 18 Ekim Cumartesi günü evden ayrıldı. Mert\'in eve dönmemesi üzerine ailesi, gidebileceği yerleri araştırdı. Ancak bir sonuç alamadı. Aile, pazar günü durumu polis ve jandarmaya bildirdi. Kayıp ihbarının ardından çalışma yapan emniyet güçleri, Mert\'in arkadaşlarının bilgisine başvurdu. Arkadaşları, Ö.M ile zaman zaman Mollaköy Köprüsü altına balık tutmaya gittiklerini söyledi. Bunun üzerine tarif edilen yere gelen emniyet güçleri, Mert\'in bisikletiyle karşılaştı. Bisikletin yakınında suda bir olta bulan emniyet güçleri, gencin suda olabileceği ihtimaline karşın AFAD ekiplerinden yardım istedi. Pazar gecesi nehirde arama yapan AFAD ekipleri bir sonuç alamadı. Sabah saatlerinde nehre giren dalgıçlar, Ö.M\'in cesedine ulaştı.

Cesedin sudan çıkartılışı sırasında gencin ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Olay yeri inceleme ekibinin yaptığı incelemenin ardından gencin cesedi, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Savcının yaptığı incelemenin ardından gencin cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu\'na gönderildi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]