Kayıp başvurusu yapılan gencin cesedi Akdeniz'den çıktı

Mersin\'de, sürücüsü tarafından denize sürülen ve birbirlerine eşarp ile bağlı olduğu öğrenilen erkek ve kadın cesetlerinin ardından yapılan araştırmada, erkeğin Akyazı ilçesinde ailesi tarafından iki gün önce kaybolduğu bildirilen Yaşar T.’ye ait olduğu belirtildi.

Mersin’in Akdeniz İlçesi Atatürk Parkı\'ndaki banklarda oturan vatandaşlar, "Araçtaki kadının tabanca ile havaya ateş ettikten sonra bir erkeğin otomobili hızla denize sürmesi sonucu olayın yaşandığını" bildirmişti. Olay sonrası denizden çıkarılan cesetlerden erkek olanın Yaşar T. olduğu öğrenildi.

Akyazı ilçesinde yaşayan T.\'nin ailesinin, 34 SC 008 plakalı araçla birlikte oğulları Yaşar T.’nun iki gün önce kaybolduğunu yetkililere bildirdikleri ortaya çıktı.

Topçu ailesinin oğullarının cesedini tespit için Mersin’e gittikleri öğrenildi. Cesedin Yaşar T.’ya ait olup olmadığı ailesinin teşhisinin ardından netlik kazanacak.
Mersin'de dün gece kuru sıkı tabancayla havaya ateş ettikten sonra, eşarpla ellerini birbirine bağlayıp içinde bulundukları otomobili denize sürerek intihar eden kadın ve erkeğin Sakarya'da yaşadıkları ortaya çıktı. 35 yaşındaki Yaşar T.'nin evli 3 çocuk babası, 30 yaşındaki Zerrin K.'nin de yine evli 2 çocuk annesi olduğu belirlendi. Birlikte intiharın ardında 'umutsuz aşkın' yattığı öne sürüldü.

Atatürk Parkı'nda 34 SC 088 plakalı otomobil içerisinde havaya ateş ettikten sonra otomobili denize sürerek ölüme giden Zerrin Kaya ve Yaşar Topçu için, Sakarya'da ailelerinin 3 Ocak günü kayıp başvurusunda bulundukları anlaşıldı.

Denizden cesedi çıkartılan 'umutsuz aşk' kurbanlarından Yaşar T.'nin, Akyazı İlçesi'nde inşaatlarda fayans işinde çalıştığı, Zerrin K.'nın da Erenler İlçesi'nde oturduğu belirtildi.

Yaşar T.'nin eşinin 3 Ocak tarihinde 'Eşim otomobille kayboldu' diyerek Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne, Zerrin K.'nın ailesinin de aynı tarihte Dumlupınar Polis Merkezi'ne kayıp başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

Emniyet yetkilileri ikili arasında aşk ilişkisi olduğunun sanıldığını, ikisinin de evli ve çocuklu olması nedeniyle ilişkilerinin sonu olmadığını düşünerek birlikte ölümü seçtiklerinin değerlendirildiğini belirtti.
Mersin'in merkez Akdeniz ilçesindeki Atatürk Parkı'nda aracını denize sürerek yanındaki Zerrin K. ile birlikte intihar eden Yaşar T. son yolculuklarına uğurlandı.

Ölüme birlikte giden her ikisi de evli ve çocuklu aşıklar son yolculuklarına ayrı ayrı uğurlandı.

Evli ve 3 çocuk babası Yaşar T.’nin cenazesi Sakarya’nın Akyazı ilçesi Cumhuriyet Mahallesindeki evinden helallik alınarak Erenler ilçesine bağlı Çaybaşıyeniköy’de ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Yaşar T.’nin küçük oğlu ise babasının tabutu başından ayrılmayarak uzun süre tabuta baktı.

Evli ve 2 çocuk annesi Zerrin K. (30) ise Hendek ilçesine bağlı Yağbasan köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

Yaşar T. ve Zerrin K., denize düşen otomobilden birbirlerine ellerinden eşarpla bağlı çıkarılmıştı.
Mersin'de içerisinde bulundukları otomobili denize sürerek sevgilisiyle birlikte intihar eden 31 yaşındaki Zerrin K., bugün Hendek İlçesi Yağbasan Köyü'nde toprağa verildi. Cenazeyi izlemek için köye giden gazeteciler, kadının yakınları tarafından engellendi. 

Mersin'de deniz kenarında kuru sıkı tabancayla havaya ateş edip, eşarpla ellerini birbirlerine bağlayarak otomobili denize süren bir kadın ve bir erkek yaşamını yitirdi. Kimlik tespitleri yapılan cesetlerin Akyazı İlçesi'nde oturan evli 3 çocuk babası Yaşar T. ile Erenler'de oturan evli 2 çocuk annesi Zerrin K.'ya ait olduğu belirlendi. Yaşar T. dün Akyazı İlçesi'nde toprağa verilirken, Zerrin K.'nın cenazesi de dün akşam saatlerinde Adapazarı'na getirildikten sonra toprağa verilmek üzere Hendek İlçesi'nin Yağbasan Köyü'ne götürüldü.

Ellerinde sopalarla beklediler

Cenazeyi takip etmek için köye giden gazetecilere, köy girişinde kadının ailesi ve yakınlarının ellerinde sopalarla kendilerini bekledikleri bildirildi. Buna rağmen cenazenin kaldırılacağı camiye giden gazetecilar burada engellendi. 

Bunun üzerine gazeteciler cenazeyi takip etmeden köyden ayrıldı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]