Kayıp babasını ararken cesedini buldu

Serdivan İlçesi\'ndeki Çark Deresi\'nde bir balıkçı tarafından 85 yaşındaki Dilaver Yeni isimli vatandaşın cesedi bulundu. Yeni\'yi aramaya çıkan oğlu, polisleri farkettiği dere kenarına geldiğinde babasının cesediyle karşılaşınca gözyaşlarına boğuldu.

Sabah saatlerinde bir balıkçı, 32 Evler Mahallesi\'nde Çark Deresi Köprüsü\'nün altında suda bir ceset farketti. Balıkçının ihbarı üzerine olay yerine, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, olay yerini güvenlik kordonuyla kapatarak savcıya haber verdi. Bu arada sabah uyandığında babası Dilaver Yeni\'yi (85) evde bulamayan oğlu, dışarı çıkarak çevrede babasını aradı. Köprüdeki polis ekiplerini görerek olay yerine gelen kişi, sudaki cesedin babası olduğunu görünce gözyaşlarına boğuldu.

Olay yeri inceleme ekibi de köprü ve çevresinde inceleme yaptı. Cumhuriyet savcısının yaptığı çalışma sonrası yaşlı adamın cesedi itfaiye ekibince sudan çıkartıldı. Yeni\'nin oğlu olay yerinde polise verdiği bilgide sabah uyandığında babasının evde olmadığını fark ettiğini belirterek, "Evde bulamayınca aramak için dışarı çıktım. Sitenin çevresine baktım. Bulamacınca yürüyüş yaptığı yerlere bakarken köprüdeki polisleri gördüm. Suda bir kişinin boğulduğunu söylediler. Baktığımda babam olduğunu gördüm." diye konuştu.

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan Yeni\'nin cesedi, otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu\'na gönderildi.Yaşlı adamın suya nasıl düştüğü bilinmezken kesin ölüm sebebi otopsi sonucu ortaya çıkacak.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]