Kavşaklardaki Yeni Düzenlemeler

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir içi trafiğini rahatlatmak için trafiğin ağır yükünü taşıyan kavşaklarda düzenleme çalışması yapıyor.

Büyükşehir ekipleri Erenler Küpçüler kavşağı, Milli Egemenlik Caddesi kavşağı, Sigorta kavşağı, Çark Caddesi kavşağı ve Bosna Caddesi kavşaklarında düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak Erenler Küpçüler kavşağında incelemelerde bulunan Başkan Duran, Küpçüler kavşağı ile Sakarbaba Caddesi arasında duble bağlantı yolu yapılacağını söyledi. Başkan Aziz Duran, daha sonra sigorta kavşağı ve Milli Egemenlik Caddesi kavşağında da incelemelerde bulundu. Başkan Duran, tren yolu geçitlerinde yapılan kauçuk kaplama çalışmalarını inceledi.
Şehir içi trafiğinin, kavşak düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla daha rahat hale geleceğini söyleyen Başkan Aziz Duran, "Şehir içi trafiğini rahatlatmak adına kavşak düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalar tamamlandığında trafik akışı daha rahat hale gelecek. Bu düzenlemelerle birlikte bazı yolları trafiğe kapatacağız, bazı yeni yollar açacağız. Mesela Küpçüler kavşağı ile Sakarbaba Caddesi'ni birbirine bağlayacağız. Kavşak düzenleme çalışmaları tamamlandıktan sonra sinyalizasyon çalışmaları da gerçekleştireceğiz. Artık ışıklarda bekleme süreleri daha da azalacak. Trafik rahatlayacak." dedi.

Kavşak düzenleme çalışmalarını inceleyen Başkan Aziz Duran, çevrede gördüğü vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Duran, "Sakarya'mızda güzel gelişmeler oluyor. Şehrimiz gelişiyor, büyüyor. Büyüyen şehrimizin tabi yeni problemleri de ortaya çıkıyor. Bu problemleri çözmek için elimizden geldiğince çalışıyoruz. Kavşaklarımız ihtiyaca cevap vermiyordu mesela. Şimdi onları elden geçiriyoruz. Sorunlarımızı artık en aza indirmiş durumdayız." diye konuştu. Başkan Duran, yol üzerindeki esnaf ve kahvehaneleri de ziyaret etti.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]