Kavşaklar Yeniden Düzenleniyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğini rahatlamak amacıyla gerçekleştirilen kavşak düzenleme çalışmaları tamamlanıyor.

SSK Kavşağı'nda gerçekleştirilen çalışmaları Belediye Başkanı Aziz Duran inceledi. Çalışmalar tamamlandığında trafik akışının hızlanacağını söyleyen Başkan Duran, kavşaklardaki bekleme sürelerinin de asgari düzeye çekileceğini belirtti. Duran, "Şehrimizin en önemli kavşaklarından olan SSK Kavşağı'ndaki düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Yapmış olduğumuz düzenlemeyle kavşaklarda bekleme süreleri en asgari düzeye çekilmiş olacak. Sadece burada değil diğer kavşaklarımızda da bu çalışmaları sürdü rüyoruz.Bu çalışmalar tamamlandığında kent merkezindeki trafik akışı da hızlanacak. Artık kavşak düzenleme çalışmalarının sonuna geldik. Ağır Bakım'ın önündeki kavşağın ve SSK Kavşağı'nın da tamamlanmasıyla çalışmalarımızı genel hatlarıyla bitirmiş olacağız. Bu güzel çalışmaların faydasını çok yakında göreceğiz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kavşak düzenlemelerinin yanında aynı zamanda yeşil alanları da artırdıklarını söyleyen Duran, "Şu an gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla hem kavşaklar düzenleniyor, hem trafik akışı hızlanıyor hem de yeşil alanların artmasına katkı sağlanmış oluyor" diye konuştu.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]