Kavgayı Ayırmak İsterken Vuruldu

Sakarya'nın Erenler ilçesinde kavga eden iki tarafı ayırmaya çalışan şahıs ayak bileğinden tabancayla vuruldu. Silahla 2 kişiyi ayaklarından tabancayla vurduğu ileri sürülen zanlı ile yeğeni ise polis tarafından yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Tabakhane Mahallesi Yunus Emre Parkı'nda önceki gün iki grup arasında kavga çıktı. Olaydan 1 gün sonra kavgada darp edilen B.A'nın akrabaları,O.A.(23) ve C.A.(42) kavganın şüphelisi N.T.'nin arkadaşı Ramazan Ç.(26) ile karşılaştı. Çıkan tartışma sonucu C.A. iddiaya göre, Ramazan.Ç'yi sağ diz arkası ve sol diz altı olmak üzere iki yerinden tabancayla vurdu. Olay anında her iki tarafı da tanıyan ve kavgayı ayırmaya çalışan Samet D.(23) ise sol ayak bileğinden tabancayla vuruldu.

Kaçan C.A. ve O.A. kovalama sonucu Küpçüler Mahallesi Küpçüler Caddesi üzerinde kullandıkları 2 adet ruhsatsız tabanca ile 5 adet boş kovan ile 1 adet dolu fişekle yakalandı.

Yaralanan Ramazan Ç, 112 hızır acil ambulansıyla Toyotasa İlk Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne kaldırıldı. Samet D., özel araçla kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Toyotasa İlk Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne sevk edildi. Emniyetteki sorguları tamamlanan C.A. ve yeğeni O.A. adliyeye çıkarıldı.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]