Katlı Pazar'daki balta ve kazmalı kavgada kan aktı

Adapazarı\'nda bir büfenin sahibi ile müşteri arasında iftar öncesi başlayan kavgada kan aktı.

Müşterinin büfe sahibine küfür etmesi üzerine büyüyen kavga büfe dışına taşarken, kavgada taraflar hızlarını alamayınca, hemen yan tarafta bulunan bir nalbur dükkanından kaptıkları balta ve kazmalarla birbirlerine vurmaya başladı. Çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.

Kazma ve baltalarla birbirlerine saldırdılar

Olay, dün saat 17.45’te Adapazarı Katlı Pazar Yeri\'nin C girişinde yaşandı. Kudüs Caddesi üzerindeki büfeye giren ve adının Cumali olduğu öğrenilen şahıs, büfe sahibi Y.D. ile henüz belirlenemeyen bir sebepten tartışmaya başladı. İddialara göre tartışma kısa sürede büyüdü ve Cumali isimli şahıs, işyeri sahibine küfür etti. Bunun üzerine Y.D. ile kardeşi A.D. de kendilerine küfür eden şahsı uyardı. Ancak uyarılara aldırmayan şahıs küfürlerini sürdürünce, büfe sahipleri Cumali’ye saldırdı. Ardından taraflar birbirini darp etmeye başladı. Kavga, büfeden sokağa taşınca, hemen yan tarafta bulunan bir nalbur dükkanından eline baltayı ve kazmayı geçiren taraflar, birbirlerine saldırdı.

Polis, görüntüleri inceledi

Vatandaşların müdahale etmeye korktuğu kavgada, Y.D. ile ismi öğrenilemeyen bir vatandaş yaralandı. Kavga, Cumali isimli şahsın kaçmasıyla sona erdi. Kavga nedeniyle olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, esnaf ise çevreden 3 adet balta topladı. Yaralanan iki kişinin Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi\'ne kaldırıldı.

Tarafların birbirlerine baltalarla saldırdığı olayla ilgili konuşan esnaf ise, ortalığın bir anda karıştığını ve tarafların nalbur dükkanından kaptıkları balta ve kazmalarla birbirlerini kovaladığını söyledi. Polis, kavganın ardından yaptığı incelemede, işyerine ait güvenlik kamerası görüntülerini izlerken, dükkan önüne yığılan çok sayıda vatandaş da dakikalar önce yaşanan kavgayı meraklı gözlerle yeniden izledi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]