Katlı, kat kat değerlenecek

Katlı Pazar yerinde bulunan sebze ve meyve satan esnafları ziyaret eden MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver, “Şehrin en değerli yerinde bulunan bu pazar yeniden hayat bulacak, esnaf yeniden kazanacak” dedi. 

Geçtiğimiz günlerde Katlı Pazar yerinin ikinci katında bulunan giyimci esnafını ziyaret eden MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver, katlının birinci katında bulunan sebze ve meyve satan esnafları ziyaret etti.  Esnaflarla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Orhan Ünver’e esnaflar, “Katlı Pazar eski günlerini mumla arıyor. Bu pazarın yok olmasına vesile olanlara oy yok” dedi.

Projeyi yeniden paylaştı

Ünver, Katlı Pazar’la alakalı olarak hazırladıkları projeleri bu seferde sebze ve meyve satan esnaflara anlatan Ünver; “Geçen gün yaptığım ziyarette esnaflarımızla bu projelerimizi paylaştık. Bu bölgenin daha geniş kapsamlısını ele alan, rehabilitasyon veya yeniden inşasını gerektirecek bir projemiz var. Burada esnafımız asla hak kaybına uğramayacak, borç yükü altında kalmayacak. Birlikte istişare ve fikir alışverişi sonrasında kimsenin yapmadığını biz yapacağız” dedi.

Ünver; “Şehrin en değerli yerinde bulunan bu pazar yeniden hayat bulacak, esnaf yeniden kazanacak” dedi. Ünver’in projesini beğenen esnaflar ayrıca Kent Meydanı\'nın katlı tarafından kalan, sergi holü olarak tasarlanan ancak kullanılmayan alanın yıkılmasını istedi. Ünver bu talebin ardından meydanın daha da işlev hale getirecek birkaç düzenleme yapacaklarını söylerken, “Katlı projesi sonrasında burası hak ettiği değeri bulacak” dedi.

Ünver, her alanda çeşit çeşit şehre değer katacak projelerinin olduğuna dikkat çekerken, “Bu sefer bizi bir deneyin, bizi destekleyin. Biz zafere inanıyoruz. Biz hemşerilerimizden aldığımız izlenimlerle bunu söylüyoruz. MHP dönemi artık gelmiştir. AKP sandıkta hüsran yaşayacaktır. İktidar sarhoşluğu sandıkta son bulacaktır. Buna yürekten inanıyoruz” şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]