Karışık tekniğin modern eserleri Sanat Galerisi'nde

Mayıs Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında sanatçı Musa Güney’in Katarsis 2 Resim Sergisi, Sakarya Sanat Galerisi’nde kültür sanat dostlarıyla buluştu. Tuval üzerine yağlı boya ve karışık teknikle hazırlanan eserler 13 Haziran Cuma gününe kadar sergilenmeye devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Mayıs Kültür Sanat Etkinlikleri, Sanatçı Musa Güney’in resim sergisinin açılışı ile devam etti. Sakarya Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilen programa Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk’ün yanı sıra çok sayıda sanatseverler de katıldı. Sakaryalı kültür dostlarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sanatçı Musa Güney, “Eserlerimi Sakaryalılarla buluşturmaktan büyük memnuniyet duydum. Bu imkanı sağlayan Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi. Kültür Ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Aktürk ise sanatçı Güney’e teşekkür ederek günün anısına hediye takdim etti.

Konuşmaların ardından serginin açılış gerçekleştirildi ve sanatseverler Musa Güney’den eserler hakkında bilgi aldı. Açılış gerçekleştirilen, Sanatçı Musa Güney’in tuval üzerine yağlı boya ve karışık teknikten oluşan eserleri 13 Haziran Cuma gününe kadar Sakarya Sanat Galerisi’nde sergilenmeye devam edecek.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]