Kareteciler, Başkan Yılmazer'i ziyaret etti

Sapanca Belediyesi yaz spor okulları kapsamında eğitim gören karateci antrenörleri Tayfun Kobaş ve Tuğçe Berber ile birlikte Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer’i ziyaret etti.

9 il 30 kulübün 600 karateci sporcusu ile katılmış olduğu Bölgesel Karate Ligi\'nde Sapanca Belediyesi Karate öğrencilerinden Ahmet Enes Gümüş birinci, Emir Gümüş ve Beyza Keleş ikinci, Burak Özel, Muhammed Yılmazkaya, Ersin Aykır, Baki Keleş, Betül Keleş üçüncü olarak derece yapan sporcular, kupa ve madalyaları ile birlikte Başkan Yılmazer’i ziyaret etti.Karate antrenörü Tayfun Kobaş Başkan Yılmazer’e Karate eldiveni hediye ederken, Başkan Yılmazer bölgesel karate liginde başarılı olan çocuklara hediyelerini verdi.

Başkan Yılmazer Sapanca Belediyesi Spor Müdürlüğü bünyesinde yetişen sporcularımızın çok büyük başarılara imza atacağına duyduğu inancını dile getirerek, Sapanca ilçesi sınırlarında yaşayan gençlerin ve çocukların spora yönlendirilmesi için tüm imkânları seferber edeceklerini belirtti. Böyle hırslı ve başarılı gençlerimizi gördükçe ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu anlıyoruz. İleriki zamanlarda da bizlere büyük mutluluklar yaşatacaklardır. Bizde desteklerimizi her daim sürdüreceğiz dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]