Kareteci Tosun, Balkan Şampiyonası'nda yarışacak

Hendek Belediyesi Karate takımı sporcularından Büşra tosun 17-18-19 Ekim tarihlerinde Balkan Şampiyonası\'nda yarışacak.

Hendek Belediyesi karate takımı sporcusu Büşra Tosun, Makedonya’nın Ohrid kentinde yapılacak olan Balkan Şampiyonası\'nda ülkemizi başarıyla temsil etmek için ter dökecek. 17-18-19 ekim tarihlerinde düzenlenecek olan turnuvada 11 Ülkeden yaklaşık 250 sporcunun katılması tahmin ediliyor. Turnuva 20 Ekim dönüşü ile sona erecek.

Büyük Bayanlar 55 kg\'da yarışacak olan Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcusu Büşra Tosun altın madalya için mücadele edecek. Ferdi müsabakasının yanı sıra takım Kumitede de yarışacak olan Büşra Tosun Milli Takım adına da altın madalya için ter dökecek. Antrenör Nurkan Kayacık Büşra tosuna güvendiğini turnuvada altın madalya kazanacağına inandığını , güzel bir sezon geçirdiğini ve turnuva için formda olduğunu dile getirdi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci , Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcusu Büşra Tosuna güvendiğini, Büşra’nın sayısız Avrupa tecrübesi olduğunu söyledi. Aynı zamanda Hendekli karateciler için desteğini sağlama devam edeceğini de dile getiren İnci, Balkan Şampiyonasında yarışacak olan Büşra için de başarı dileklerini iletti.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]