Karateci başkan devrede

Akyazı belediye başkanı Hasan Akcan Karate branşında siyah kuşakta 2. olan  2. Kademe antrenör belgesi ve milli hakem belgeleri sahibidir. 10 yıla yakın karate il hakem kurul başkanlığı ve il temsilciliği yardımcısı görevlerinde bulundu.

Sakarya gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü 2014 yılı karate branşı il faaliyet programında yer alan 30 Ağustos Zafer Bayramına istinaden yapılması düşünülen Zafer Bayramı Karate Müsabakaları 23 Ağustos Cumartesi günü Akyazı Belediyesi destekleri ile birlikte Akyazı ilçesinde yapılması düşünülmektedir.

Müsabaka ile ilgili Pazartesi günü yapılan toplantıya başkan Hasan Akcan, başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, Avrupa, Dünya hakemi, antrenör Uğur Kobaş, milli takımlar menajeri Hikmet Şaha, il hakem kurulu başkanı Hayrullah Mete, Akyazı ilçe antrenörü Sezai Yollcuoğlu katıldı.

Başkan Akcan, 23 Ağustosta yapılacak müsabakalar ile ilgili olarak, hakemlerin ulaşımı, araç tahsisleri ve hakem antrenör yemekleri gibi bazı konularda destek olacağını söyledi. Başkan Hasan Akcan’ın diğer bir hedefi ise Akyazı ilçesinin sosyal, ekonomik gelişimine, tanıtımına katkı sağlayacağına inandığı bir Türkiye şampiyonası veya uluslararası bir maçı ilçede yapmak, sporcu kamp eğitim merkezini, yüzme havuzu, yeni kapalı spor salonu gibi birçok projeyi de gerçekleştirmek. 
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]