Karate Erkek Milli takımı, Sapanca'da kampa girdi

- Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Delihasan: "Artık tüm motivasyonumuz Dünya Karate Şampiyonası için. Milli sporcularımızın Almanya’nın Bremen kentinde yapılacak şampiyonada Türk milletinin yüzünü güldürecek sonuçlar alacağına inanıyoruz"

Karate Erkek Milli takımı, Sakarya\'nın Sapanca ilçesinde kampa girdi. 

Sapanca ilçesindeki bir otelde kampa giren milli sporcuları ziyaret eden Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Milli karatecilerin Topuk Yaylası’ndaki olayda gösterdikleri duruş ve sabrın bütün ülke tarafından takdir edildiğini söyledi. 

Yönetim kurulu olarak olayın ilk gününden itibaren Milli takımın arkasında olduklarını vurgulayan Delihasan, “Antrenörlerimiz ve sporcularımız, Karate-Do felsefesi ve ahlakına uygun davranarak camiamızın gururu oldu. Onlara Türk karatesi adına teşekkür etmek ve moral vermek için biz de kampı ziyaret ettik" ifadesini kullandı.  

"Yaşanan tatsızlıklar geride kaldı" diyen Delihasan, "Artık tüm motivasyonumuz Dünya Karate Şampiyonası için. Milli sporcularımızın Almanya’nın Bremen kentinde yapılacak şampiyonada Türk milletinin yüzünü güldürecek sonuçlar alacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]