Karasulu Öğrencilerin Proje Başarısına Ödül

Karasu Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencileri “Think Quest” kapsamında iki farklı kategoride hazırladıkları projelerde büyük başarı göstererek, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karasu İlçe Kaymakamlığı tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Öğretmenlerin eğitim projelerini kendi sınıf müfredatlarıyla birleştirerek, öğrencilerin 21. yüzyıla yönelik yetenekler geliştirmesine olanak tanıyan bir eğitim platformu olan Think Quest’ de sergilenmek üzere Proje Koordinatörü Öğretmen Harika Aslıhan Marangoz rehberliğinde öğrencileri Hasan Can Aslan, Senanur Kaba, İslam Koto, N.Ebrar Çelikaslan’ın hazırladığı “Çocukların Ortak Dili; Geleneksel Oyunlar” isimli proje ile Selin Kahraman, M.Emin Can, İbrahim Çıtlak ve Serra Kır’ın hazırladığı “Empatik Yaklaşımlar” isimli proje kazandığı başarıyla ilçenin gurur kaynağı oldu.

Karasu Namık Kemal İlköğretim Okulu’nun başarılı öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan’la birlikte Karasu Kaymakamı Murat Duru’yu makamında ziyaret etti. Başarılı öğrenci ve öğretmenlere hediyelerini veren Kaymakam Murat Duru “Öğrencilerimizin bilimsel ve sosyal başarılarından büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Mevcut imkanları en iyi şekilde kullanarak üretken bir neslin yetişmesine öncülük eden gençlerimizi ve öğretmenlerini tebrik ederim.” dedi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]