Karasu'da uyuşturucuya karşı "Sessiz Çığlık" eylemi

Karasu ilçesi\'nde aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yaklaşık 250 kişilik grup, son aylarda yaşanan cinayet, uyuşturucu ticareti ve fuhuş gibi olaylar nedeniyle ilçenin gazetelerin 3\'üncü sayfalarına haber olmasını, ellerindeki pankartlarla \'Sessiz çığlık\' adı altında protesto etti.

Karasu\'da bir yıl önce kurulan \'\'Halk platformu\' tarafından bugün öğle vakti düzenlenen protestoya aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yaklaşık 250 kişi katıldı. Ellerinde \'Jandarma köyümüze sahip çık\', \'Batakhane istemiyoruz\', \'Emniyet torbacıları topla\', \'Başka karasu yok\', \'Belediye ruhsatları iptal et\', \'Muhtar toprağa zehir ektirme\' yazılı pankartlarla Atatürk Anıtı önünde toplanan kalabalık, ilçe merkezinde sessiz yürüyüş yaptı.

Karasu Halk Palformu üyelerinden işadamı Alper Tatlı amaçlarının ilçedeki olayların önlenmesi için seslerini duyurmak olduğunu söyledi. Platformlarının bir yıl önce uyuşturucu bağımlısı gençlerin topluma kazandırılması için kurulduğunu belirten Tatlı, "İlçe halkı olarak son aylarda ilçemizde meydana gelen olaylardan rahatsız. Buna dikkat çekmek için \'sessiz çığlık\' adını verdiğimiz eylemi gerçekleştirdik" dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]