Karasu'da iğrenç olay!

Karasu’da boş bir binada meydana gelen tecavüz olayı, bu tip binaların vahim durumunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Karasu Yalı Mahallesi’ndeki boş bir binada meydana gelen tecavüz olayı ilçede büyük tepki topladı. Edinilen bilgiye göre; halk arasında ‘torbacı’ diye tabir edilen ve hap satıcısı olduğu iddia edilen 25 yaşındaki Ömer Ö. , 9.sınıf öğrencisi A. M.\'yi (15) hapla etkisiz hale getirerek boş bir binada tecavüz etti. Bir süredir Ömer Ö. ile görüştüğü iddia edilen A. M., boş bir binada hapın etkisiyle uyutularak tecavüze uğradı.

Liseli kızın şikâyeti üzerine harekete geçen Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hap satıcısı olduğu iddia edilen Ömer Ö.’yü gözaltına aldı. Ömer Ö. ifadesi alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. Karasu’da yaşanan bu iğrenç tecavüz vakası, boş ve kullanılmayan, bakımsız binaların nasıl suç mekânları olarak kullanıldığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Vatandaşlardan tepki


Olayı duyan vatandaşlar, “Artık Karasu’da kullanılmayan boş, bakımsız ve harap halde bina istemiyoruz. Buralar, adeta birer suç yuvası. Hap, alkol, uyuşturucu kullanımı ve daha kötü suçlar için çok elverişli mekânlar. Bina sahiplerinin artık buraları biran evvel elverişli ve kullanılır hale getirmelerini istiyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]