Karasu, Rafet El Roman'la Coştu

Başkan Mehmet İspiroğlu’nun ilk festivali, renkli görüntülere sahne olarak, tamamlandı.

Karasu Rafet El Roman’la dalgalandı

Karasu’nun yeni Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nun ilk, ilçenin ise 23’üncüsü olan ve üç hafta boyunca renkli görüntülere sahne olan “Karasu Kültür, Turizm ve Fındık Festivali”; önceki akşam yapılan büyük halk konseriyle, sona erdi.

RENGARENK FESTİVAL

Sakarya’nın deniz ve fındığıyla ünlü şirin ilçesinde 23 yıldır geleneksel olarak süren “Karasu Kültür, Turizm ve Fındık Festivali”; bu yıl Karasu İlçesi’nin yeni Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu tarafından düzenlenen ilk festival oldu. Bu yıl üç hafta boyunca düzenlenen ve Kızılcıktepe Şenlikleri’yle başlayan festivalde; Briç, Satranç, Kum Maratonu, Plaj Futbolu gibi spor müsabakalar ile İpsiz Recep Mezarlık Ziyareti, Mersin Balığı Festivali ve Karasu Konulu Fotoğraf Yarışması, gala gecesi ve ödül töreni gibi etkinliklerin yer aldığı festival, önceki akşam yapılan büyük halk konseriyle, sona erdi.

SAHİLDE COŞKULU KONSER

Manken Burcu’nun sunuculuğunu yaptığı gecede; ilk olarak Grup Efsun ve İlkay sahne alarak, sevilen Türk Hafif Müziği şarkılarını seslendirdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde muhteşem havai fişek gösterisi eşliğinde sahne alan ünlü Pop Müziği Sanatçısı Rafet El Roman, şarkılarıyla, sahili dolduran binlerce vatandaşı doyasıya eğlendirerek, coşturdu. Partneri Yusuf Güney ile düet yapan Roman; ardından sahneyi partnerine bıraktı. Festival sonrası bazı vatandaşlar sahilde oturup, sohbet ederken, baz vatandaşlarda, sahil yolunda bulunan alışveriş stantlarını gezdi.

ÖDÜL TÖRENİ

Gecede bir konuşma yapan Karasu’nun çiçeği burnunda yeni Başkanı Mehmet İspiroğlu; festivale gösterdikleri ilgiden dolayı tüm vatandaşlara teşekkür ederek, festivalin bundan sonraki yıllarda da daha yeni etkinliklere devam edeceğini söyledi. Gecede ayrıca; Karasu Kaymakamı Murat Duru tarafından, festivale katkılarından dolayı Karasu’lu işadamları Altan Aslan, Süleyman Yavuzyiğit ve Kemal Ekşi’ye teşekkür plaketi verildi. Başkan İspiroğlu’da; Festival Komitesi Mustafa Kılıçaslan, İsmail Hakkı Topaloğlu ve Mehmet Çatalbaş ile Plaj Futbolu’nda oyuncuları otellerinde ağırlayan otel ve pansiyon sahibi işadamlarına teşekkür belgesi verdi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]