Karasu Protokolü şehit ailelerini sevindirdi

Karasu İlçesinde protokol üyeleri, kurban bayramında şehit ailelerini ziyaret ettiler.

İlçe Kaymakamı Şafak Gürçam, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Belediye Başkan Vekili Mustafa Kılıçarslan, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Bahadır Helli, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ersat Kabasakal, Karasu İlçe Müftüsü Hüseyin İlbey ve Köy muhtarlarından oluşan heyet şehit ailelerinin bayramını kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.

İlçe merkezi, belde ve köylerdeki şehit ailelerini bayram ziyareti yaptıklarını bundan sonrada her bayramda bu ziyaretlere devam edeceğini bildiren Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, "Sizler bu vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna evlatlarınızı, Şehit verdiniz. Sizlerin her hangi bir ihtiyacınızda veya bir sıkıntınızda Belediye olarak her zaman yanınızda olduğumuzu unutmayın" şeklinde konuştu.

Şehit er İsmail Hakkı Yılmaz’ın ailesinin evindeki ziyarette konuşan Kaymakam Gürçam, "Her karesi şehit kanlarıyla sulanan bu vatan, bize onların emanetidir. Sizde şehitlerimizin bize emanetisiniz" dedi.

Kaymakam, Belediye Başkanı, Jandarma Komutanı, Emniyet Amiri  ve köy muhtarlarının kendilerini ziyaret etmesinin memnuniyet verici olduğunu söyleyen Şehit Babası Niyazi Yılmaz’da "Evladım benim her şeyimdi. Diyarbakır Kulp İlçesinde 1991 yılında arazi taramasından dönerken şehit düştü. Ülke olarak teröre çok şehit verdik çok canlar yandı, artık kardeşçe yaşamanın zamanı geldi, bitsin bu terör başka ailelere de ateş düşmesin" diye konuştu. Ziyaret sonrasında İlçe Müftüsü Hüseyin İlbey şehitler için dua okudu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]