Karasu Kızılcık Tepesi'ne Seyir Terası yapılıyor

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu Projelerimizden biri olan Seyir Terası Projesi’ni hayata geçireceklerini belirtti.

İspiroğlu yaptığı açıklamada Kızılcık tepesinde bulunan Karasu’yu kuş bakışı gören 56 dönümlük  alanda başlatılan projenin turizme önemli bir katkı sağlayacağını kaydetti. Belediye tarafından projenin yapılacağı alan üzerinde gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen İspiroğlu, her türlü kültürün yaşatılacağı sosyal tesis ve kafeteryaların da yer alacağı seyir terasının, karasunun panoramik bir şekilde izlemek isteyen vatandaşların ve fotoğraf meraklılarının uğrak yeri olacağını söyledi.

“Seyir Terası Turizme Katkı Sağlayacak”

2014-2019 dönemi için söz verdikleri ve yapmak istedikleri Seyir Terası projesini Kızılcık tepesindeki mesire alanında gerçekleştireceklerini anlatan Başkan İspiroğlu, şöyle devam etti:”Şehrin panoramik bir şekilde gören bu alanda çalışmalarımıza başladık. Daha önceden de gelin ve damatlar ile vatandaşların arka fon olarak kullandıkları ve salaş haldeki bu mekânı güzel bir seyir terasına dönüştürüyoruz. Şehri her zaman deniz kenarından izliyoruz ama birde şehri en üst tepelerden panoramik bir şekilde görmek lazım. Seyir terası da işte bunun için hazırlanan özel bir projedir. Yapılacak olan bu Seyir Terası projesi İlçemiz Turizminde de büyük katkı sağlayacaktır dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]