Karasu AKP Gençlik Kolları da Öztürk'ü Ziyaret Etti

AK Parti Karasu Gençlik Kolları Başkanı Adnan Yılmaz ve yardımcıları Özer Köse, Ali Sarı, Mesut Uçar Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü makamında ziyaret  ettiler.

AK Parti Gençlik Kolları olarak yaptıkları teşkilat çalışmaları hakkında bilgi veren gençler aynı zamanda planladıkları sosyal projeleri değerlendirdiler.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Adnan Yılmaz, başlatılan lokal çalışmalar hakkında bilgi aktarırken halka açık olarak hizmet vermeyi düşündüklerini, kütüphane projesini hayata geçirmek için geriye sayımın başladığını belirtti.

Belediye başkanlarını periyodik olarak ziyaret ettiklerini onların tecrübelerinden faydalanmak istediklerini iletti. Bugün de Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü ziyaret etme fırsatı bulduklarını ifade etti. Öztürk’ün belediyecilik anlayışını beğendiklerini şu sözlerle dile getirdi: "önceki dönem de olduğu gibi bu dönem de ilçe halkı için faydalı hizmetlere imza atacağına inancımız tamdır"

Öztürk ise gençlerin ziyaretlerinden oldukça memnun olduğunu ifade etti. "Gençlerimizin enerji dolu olduklarını yapacakları istişareler sonucunda görevlerde bulundukları zaman süresince hem AK parti tabanına hem de bölge halkına faydalı olacaklarına inancını yineledi. Bizlerde gençlerimize olan desteğimiz her zaman ki gibi sürecektir." dedi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]