Karalama Kampanyası Yapanları Eleştirdi

Akyazı Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Yaşar Yazıcı, seçim gezilerinde halkın büyük ilgisiyle karşılaşıyor.

Akyazı Fayton Durağı'nda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yazıcı, projelerini anlattı. Akyazılardan bir dönem daha yetki isteyen Yazıcı, "Seçimin son konuşmalarını yapıyoruz. Seçim propagandaları sırasında hiç bir zaman kimseyi eleştirmedim ve karalama kampanyası yapmadım. Ancak muhalefet adayları özellikle iki arkadaşımız, son günlerde çirkin denebilecek söylemlerle propagandalarını sürdürüyorlar. Bunları niçin yapıyorlar biliyor musunuz?: Size ve Akyazı'ya sunacakları ciddi projeleri olmadığı için. Bizim 49 yıllığına belediyeye kazandırdığımız ve projelerimiz arasında olan Aksar Tepe'den söz ediyorlar. Jeotermalden söz ediyorlar. Bütün bunlar bizim üzerinde çalıştığımız ve çok önemli mesafe aldığımız projelerdir. Sizler hizmet edenle eleştirenleri ayıracaksınız. 29 Mart'ta sandıklar önünüzde olacak ve tercihlerinizi bu sandıkta kullanacaksınız. Ben bu tercihlerinizi hizmetten yana kullanacağınıza inanıyorum size güveniyorum. Bizim işimiz hizmet gücümüz sizlersiniz" dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım'da Yazıcı'nın seçim gezisine katılarak destek verdi. Yıldırım, Başkan Yazıcı'nın bu işin ehli olduğunu belirterek, kendisine destek olunmasını istedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]