Karacasu Deresi ıslah çalışmaları hızla başladı

Akyazı Belediyesi teknik ekipleri ve Devlet Su İşleri tarafından ortaklaşa yürütülen Karacasu Deresi ıslah çalışmaları hızla devam ediyor.

Akyazı Belediyesi Fen işlerine bağlı teknik ekiplerce ve Devlet Su İşleri\'ne bağlı araçlarla ortaklaşa yürütülen Karacasu Deresi ıslah çalışmasında kısa bir sürede oldukça mesafe kat edildi. Akyazı’nın içerisinde neredeyse baştan sona kadar uzanan Karacasu Deresi\'nde başlatılan hummalı çalışma sonrasında şimdiden güzel görüntüler ortaya çıkmaya başladı. Proje kapsamında ileriki günlerde de çalışma programının ilk aşamasında yerleşim alanlarının daha yoğun olduğu Batakköy yolu ile Akyazı İlköğretim Okulu arasında kalan bölüm temizlenecek hemen akabinde ise de diğer yerler temizlenecek hazırlanan bu projede derenin her iki tarafında yürüyüş yolları, köprüler, küçük şelaleler ve dinlenme bankları yer alacak.

Karacasu Deresi’nin ıslah edilmesi kapsamında açıklamada bulunan Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, “İlçemizin başından sonuna kadar uzanan Karacasu Deresi ıslah çalışmalarımıza Fen işlerine bağlı ekiplerimiz ve Devlet Su İşleri\'ne bağlı ekiplerle ortaklaşa olarak hızla sürdürmekteyiz. Akyazı’nın yıllardan beri özlemini duyduğu, tertemiz akan suyun kenarında ailece yürüyüş yapabileceği, üzerinde köprüler bulunan ve küçük şelalelerin aktığı dinlenme mekanına inşallah kısa bir süre içerisinde kavuşturma hedefindeyiz. Bundan sonra da bu alanda sürekli olarak çalışmalarımız devam edecek projenin tamamlanması ile çoluk çocuk, ailece yürüyüş yapmak ve dinlenmek üzere bu güzergahı tercih edecekler” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]