Kar Yağışı Sürücü Adaylarını Etkilemedi

Geçtiğimiz ay yapılan MTSK yazılı sınavını geçen sürücü adaylarının katıldığı uygulamalı direksiyon sınavı olumsuz hava şartları ve kar yağışına rağmen başarıyla gerçekleştirildi.

Cumartesi ve Pazar günü yapılan sınavlara 1.911 sürücü adayı katıldı. Sürücü belgesi almak için son aşama olan uygulamalı direksiyon sınavına giren adayların olumsuz hava şartlarında da araç kullanıp kullanamayacaklarının değerlendirildiği sınavlar başarılı geçti. Özellikle Pazar günü zaman zaman etkili olan kar yağışında bile sürücü adayları imtihan güzergahında herhangi bir olumsuzluğa yol açmadı.

Sınav Yürütme Komisyonunda görevli Adapazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Fevzi Mahmutoğlu ve Vedat Tezbiten iki gün boyunca sınavın yapıldığı alanda sürekli denetimlerde bulundular. Adapazarı MEM Şube müdürleri, iki güne yaydıkları direksiyon sınavında tüm olumsuz hava şartlarına rağmen sürücü adaylarının herhangi bir zorluk yaşamadan sınavlarını tamamladıklarını söylediler.

2010 yılının ilk uygulamalı direksiyon sınavı için Sakarya Anadolu Lisesi önündeki caddede toplanan sürücü adayları imtihan komisyonu üyelerine kar yağışı sırasında da trafikte araç kullanabileceklerini gösterdiler.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]