'Kapanan beldeler geri kazandırılacak'

Seçim çalışmaları kapsamında dur durak bilmeyen, ilçe ilçe, köy köy ziyaretlerde bulunan MHP Sakarya Milletvekili Adayı Orhan Ünver, esnaf ve halk ziyaretleri gerçekleştirdi.
 
İnşaat Müteahhidi ve İş Adamı Orhan Ünver, Geyve’nin ardından dünde Sapanca halkıyla bir araya geldi. Esnaf ziyaretlerinin dışında halkla bütünleşen Ünver, burada büyük sevgiyle karşılandı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya Milletvekili Adayı Orhan Ünver, seçim ve ziyaret programları kapsamında, önceki günde Sapanca’da bir takım ziyaretlerde bulundu. Ünver’e olan Geyve’de büyük sevgi seli Sapanca’da da sürdü. MHP Sapanca İlçe Başkanı Berat Taner, partisinin Milletvekili Adayı İsmail Kamil Doğancı ve Milletvekili Aday Adayı Levent Şirin ile birlikte ziyaretleri gerçekleştirdi.

Sapanca’nın şirin bölgesi Kırkpınar eski Belediye Başkanı Niyazi Bağdat’la da işyerinde görüşerek, temaslarda bulundu. Kırkpınar halkının da kucakladığı Orhan Ünver “MHP İktidarında, Büyükşehir yasasını değiştireceğiz. Kapanan tüm beldeleri tekrar geri kazanacağız. Böyle güzel şirin yerlerimiz beldelerden çıkarak ilçelere direk bağlanmış bu da beldelerin hizmet noktasında sıkıntı çekmesine neden olmuştu. ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek “hayırlı işler” dileklerinde bulunan Orhan Ünver; esnaf ve vatandaşlardan partisi için oy isteyerek, “Bu sefere oyunuz MHP’ye olsun. Bizimle yürü Sapanca” mesajı verdi. Ünver Sapanca PTT karşısında açılan Sapanca Talebe Yurdu Yardım Derneği’nin kermesine de katıldı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]