Kanser hastası Tıkan, yardım bekliyor

Karasu ilçesine bağlı Aziziye Mahallesi’nde yaşayan kan kanseri hastası 42 yaşındaki Ünal Tıkan, maddi durumunun bu hastalığı karşılayacak düzeyde olmadığını ve yardım beklediğini söyledi.

Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hematoloji Bölümünde tedavi görmek zorunda olduğunu ve on günde bir mutlaka Ankara’ya gitmesi gerektiğini ifade eden Ünal Tıkan, “Ankara’da tedavi gördüğüm hastanede yatak olmadığından dolayı şuanda boştayım. Yatak ne zaman boşalırsa o zaman tedavi olmaya başlayacağım. Tedavi kadar yol parası ve diğer masraflar da bizi zora sokuyor. Sadece eşimin çalışması ile geçinmeye çalışıyoruz. Gerçekten zor durumdayız” dedi.

"
Duyarlı vatandaşlardan yardım bekliyoruz"

Kendisinin yüzde 73 oranında ağır engelli raporu olduğunu ifade eden Tıkan; “Benim engelim gerçekten ağır düzeyde. Yüzde 73 oranında ağır engelli durumundayım. Eşimin asgari ücret geliri bizi ayakta tutmaya yetmiyor. Karasu Kaymakamlığı\'mız bize yol parası yardımında bulunuyor ancak bu yeterli olmuyor. Hafta da üç kez Ankara’ya gitmem gerektiği oluyor. Medikal cihazları kendi cebimizden ödemek zorunda kalıyoruz. Bu da bizi madden bitme noktasına getirdi. Duyarlı vatandaşlardan yardım bekliyoruz” diye konuştu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]