Kano Milli Takımına Sakarya'dan 8 Aday Gönderildi

Adapazarı Belediyespor Kano takımından sekiz sporcu Türkiye Kano Federasyonu tarafından aday Milli takım hazırlık kampına çağrıldı.

Kano Federasyonu 2010 yılı faaliyet programında yer alan Durgunsu Kano aday Milli Takım hazırlık kampına Adapazarı Belediyespor kulübünden sekiz sporcu çağrıldı.  23 Ocak - 6 Şubat 2010 tarihleri arasında Adana seyhan baraj gölünde yapılacak milli takım hazırlık kampına Adapazarı Belediyespor Kano takımından, Çağrıbey Yıldırım, Ufuk Özcan, Emre Şimşek, Gürhan Salman, Süheyl Yılmaz, Emre Sever, Engin Erkan ve Büşra Sarıtemur katılacak.

Hazırlık kampına katılmak için Adana'ya giden kafileyi uğurlayan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli şunları söyledi: "Genç sporcularımız onlara göstermiş olduğumuz güveni boşa çıkartmayarak başarıdan başarıya koşuyorlar. İnanıyorum ki kampta çok çalışıp hepsi milli takıma katılacak. Milli Takım forması altında başta Ülkemizi olmak üzere şehrimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil edecekler.  Sakarya'nın spor dünyasında marka olduğunu bir kez daha kanıtlayacaklar. Kendilerine iyi yolculuklar ve başarılar diliyorum" dedi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]