Kan Bağışı Kampanyasına Büyük İlgi

Serdivan Belediyesi ile Kızılay Sakarya Şubesi'nin ortaklaşa düzenledikleri Kan Bağışı Kampanyası'na, Serdivanlılar büyük ilgi gösteriyor.

Serdivan Kaymakamı Fahri Keser ile Serdivan Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun da katıldığı kampanyaya, kan bağışlamak için gelenler arasında Serdivan Belediyesi personelinin fazla olması dikkat çekti. Kan bağışı yaptıranların, kan tahlillerini de ücretsiz olarak yapan Kızılay görevlileri, her geçen gün ülkemizde kan ve kan ürünlerine talebin arttığına dikkat çekerek, bunun ancak gönüllü sayısını arttırarak çözülmesinin mümkün olduğunu belirtti. Serdivan Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, doktorların sağlıklı insanların en az senede bir kez kan vermesi gerektiğini söylediğini belirterek, ''Hem kendi sağlığımız açısından, hem de her an bir ihtiyaç sahibinin olabileceğini düşünerek kan vermemiz gerekiyor. Bu aynı zamanda hayır işidir. İhtiyacı olanlarla paylaşmaktır. Her iki bakış açısından da değerlendirdiğimizde kan bağışında bulunmanın yararları ortaya çıkar. Bugün burada kan bağışında bulunan duyarlı Serdivanlılara teşekkür ediyorum.'' dedi.

Serdivan İlçe Kaymakamı Fahri Keser de, ''Böyle bir çalışmaya ev sahipliği yapan Serdivan Belediyesi'ne, Kızılay Şube Başkanlığı'na ve ilçemizdeki duyarlı vatandaşlara teşekkür ederim.'' dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]