Kamu Hastaneleri Birliği personeline ihale eğitimi

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından kendi personeline ve Düzce Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği personeline Kamu İhale Mevzuatı ve EKAP eğitimi düzenlendi.

Kamu İhale Mevzuatı ve EKAP eğitiminin ikincisi Sakarya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Ünal Küçükyılmaz’ın katkılarıyla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda çok sayıda personelin katılımı ile gerçekleştirildi.

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Mali Hizmetler Başkanı Dr. Hakan Sezen başkanlığında gerçekleştirilen Kamu İhale Mevzuatı ve EKAP eğitimlerine Sakarya Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğine hastanelerin idari mali müdürleri, idari mali müdür yardımcıları ve satın alma birimlerinde çalışan memurlardan oluşan 50 kişilik bir ekip ile Düzce İli Kamu Hastaneleri Birliği’nden ve Sakarya’daki çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarından görevlilerin dinleyici olarak katıldığı eğitimdeki dersler Kamu İhale Kurumunda uzmanlık yapmış Kamusal Akademi Derneği Uzmanı Murat Arapgirli tarafından anlatıldı.

Eğitimde 4734 sayılı Kamu ihale Mevzuatı, 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu, İhale Uygulama Yönetmelikleri, 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu hakkında da açıklayıcı bilgiler verildi.

Küçükyılmaz yaptığı açıklamada, “Kamu İhale Kurulu düzenleyici kararlarının da tartışıldığı eğitim programı ayrıca Genel Sekreterliğimizin Merkezi Satın alma birimi ile hastanelerdeki satın alma birimlerinde çalışan kişiler arasında bilgi alışverişinin yapıldığı, sürekli iyileştirmeyi esas alan ve öğrenen organizasyonu gerçekleştirmeye çalışan bir eğitim programı şeklinde gerçekleşmiştir” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]