Kampüs ulaşımı daha da güçleniyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, Kampüs ulaşım hattına eklenecek yeni otobüsler için ihale çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Pistil “Daha önce Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu, Ulaşım Master Planı verileri doğrultusunda Kampüs ulaşım hattında gerekli iyileştirmelerin yapılacağını müjdelemiş, Serdivan-Çark Caddesi-Mithatpaşa güzergâhı için yeni otobüs ihalesi yapılacağını açıklamıştı. Devam eden çalışmalarımız kapsamında Kampüs ulaşımını 15 yeni otobüs ile güçlendiriyoruz. Üniversitemize ve şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Kampüs ulaşımına çağın gerekliliklerine uygun yeni otobüslerin cevap vereceğini de açıklamalarına ekleyen Fatih Pistil, “Kampüs hattı için başlattığımız çalışmalar kapsamında UKOME tarafından yeni hatlar belirlendi. Serdivan-Çark Caddesi ve Mithatpaşa güzergâhı için komisyon çalışmaları devam ediyor. Yeni otobüsler için ihale hazırlıkları da tüm hızıyla sürüyor. Gerekli hukuki incelemelerin ardından yeni otobüsler için ihaleye çıkacağız. İnşallah, yeni otobüsler ile Kampüs ulaşımına önemli bir katkı sunmuş olacağız” ifadelerini kullandı.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]