Kamalak'tan Erdoğan'a gönderme: "Davalarını sattılar"

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Bizi ancak darbelerle durdurdular, fikirle değil. Eğer 28 Şubat süreci olmasaydı, Allah aşkına Türkiye bugün böyle mi olurdu" dedi.

Partisince Sakarya\'da bir düğün salonunda düzenlenen iftar programına katılan Kamalak, ramazan ayının Kuran ayı olduğunu söyledi.

Kuran-ı Kerim\'in gerçek müminlerin hayat rehberi olduğunu vurgulayan Kamalak, "Her şeyden önce kainatın yaratılış sırlarıyla ilgili temel bilgileri bize aktarmaktadır. Dünya saadeti için gerekli olan temel esasları bizlere vaaz etmektedir. Her varlığın burada huzur bulması gerekir" diye konuştu.

Kamalak, Müslümanların Ortadoğu\'da katledildiğini dile getirerek, "Müslümanlar kardeştir. Allahulalem o yangın, yarın buraya da sıçrar. Güneydoğu fay hatlarıyla bölünüyor. Bu gidişe dur demek lazım, anahtar sizlerde" ifadesini kullandı.

Milli Görüş\'ün adil bir sistemi savunduğunu ifade eden Kamalak, alınlarının tertemiz olduğunu, 45 yılık süre içerisinde veremeyecekleri bir hesap olmadığını söyledi.

Kamalak, sözlerine şöyle devam etti:

"Bize zaman zaman \'Sizden ayrılanlar ne iyi ettiler, başbakan, bakan, belediye başkanı, servet sahibi oldular, çocuklarına, torunlarına iş buldular, siz hala orda mısınız?\' diyorlar. Ben de diyorum, \'elhamdülillah.\' Dünyada en acınacak insan, ülküsünü yitirmiş, idealini kaybetmiş, davasını satmış olan biçarelerdir. Bu biçareler, belki Karuni anlayışa göre yüksek makamlara gelmiş olabilir ama emin olun dünyada en çok acınacak insanlardır. O gelirler, o servetler kendilerinin alın teri değil, sattıkları davanın bedelidir."

"Yarınlar bizim"

Milli Görüş\'ün bugüne kadar hep darbelerle durdurulduğuna işaret eden Kamalak, "Bizi ancak darbelerle durdurdular, fikirle değil. Eğer 28 Şubat süreci olmasaydı, Allah aşkına Türkiye bugün böyle mi olurdu? Güneydoğu, Ortadoğu ateş çemberi içerisinde mi olurdu? Hayır, yolumuzu kestiler, arsamıza başka gecekondu kurdurdular. Bu gecekonduları da Saadet erleriyle söküp atacağız, hiç tereddütünüz olmasın. Emin olun yarınlar bizim" şeklinde konuştu

 
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]