Kaldırımlar için mini kar küreme aracı alındı

Mini Kar Küreme araçları kaldırım temizliğinde zaman kazandıracak.

Bu araç Sakarya’da bir ilk

Adapazarı Belediyesi 2 adet yeni kar küreme aracı aldı. Sakarya’da bir ilk olan Mini Kar Küreme araçları kaldırımlarda biriken karları temizliyor.

Adapazarı Belediyesi vatandaşın kardan dolayı bir mağduriyet yaşamaması için 2 adet Mini Kar Küreme aracı aldı. Kar yağmaya başladığı ilk günden itibaren nöbet tutan Adapazarı Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü, yol açma ve kaldırım temizleme işlemini birlikte yürütüyor.

Kaldırım Temizliği

Yaya yolunda biriken karların temizliği için alınan yeni Kar Küreme araçları, öncelikli olarak hastane, okul ve halkın yoğun olarak bulunduğu kaldırımların temizliğinde kullanılmaya başlandı .Aralıksız devam eden kar yağışına karşı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ana arterler ve araç güzergahlarında yol açma çalışması yaparken, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de halkın yoğun olduğu bölgelerdeki kaldırımlarda biriken karları temizliyor.Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürü Derya Şirvanoğlu, Belediyenin yeni aldığı araçlarla kaldırımların çok daha kısa sürede temizleneceğini ifade ederek “Mini Kar Küreme araçlarımız kaldırımların temizliğinde bize zaman kazandıracak” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]