Kahraman Tazeoğlu Agora AVM'ye geliyor

Aşk şiirleri ve romanlarıyla gönüllerde taht kuran Kahraman Tazeoğlu, 3 Şubat Çarşamba günü Agora Alışveriş Merkezi’nde düzenlenecek olan imza gününde sevenleriyle buluşacak.

Değerli konukları önemli konular ile ağırlayan Agora Alışveriş Merkezi, sevilen yazar ve radyo sunucusu Kahraman Tazeoğlu’ nu konuk edecek. 3 Şubat 2016 Çarşamba günü saat 16:00’da D&R mağazası önünde düzenlenecek gerçekleşecek olan imza gününde Kahraman Tazeoğlu son çıkarmış olduğu “Aşkla Kal” isimli kitabını imzalayacak.

“AŞKLA KAL” diyen Kahraman Tazeoğlu Agora'da...

10 Ağustos 1969’ da İstanbul’ da doğan yazar şair ve radyocu kimliği ile de tanınmaktadır. Yazar; aşk ve yalnızlık üzerine yoğunlaşarak serbest ölçüde yazdığı şiirleri kaleme almaktadır. Tazeoğlu, 2004 yılında RAYAD tarafından yılın “en iyi şiir programcısı”, 2006’ da ise Türkiye Yazarlar Birliği tarafından yılın “en iyi radyo programcısı” seçilmiştir. Son zamanların en sevilen yazarları arasında bulunan Tazeoğlu, özellikle gençler arasında büyük bir hayran kitleye sahiptir. Yazarın birbirinden değerli birçok kitabı bulunmaktadır. Yaralı, Araz, Bambaşka, Beni Susarken Bölme, , Eyvallah, Bukre, Kaptanın Aşk Defteri, Kayıp Yüzyılın Prensesi, Kıyısızlar, Mavi Ev, Ölü Bir Kentin Morg Alfabesi, Seni İçimden Terk Ediyorum, Söz, Susacak Var, Vazgeçtim değerli eserlerindendir. Kahraman Tazeoğlu’nun akıcı ve güzel üslubuyla yazdığı, yeni kitabı “Aşkla Kal” İliklerimize kadar yaşayacağımız bir aşk öyküsünü anlatmaktadır.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, 3 Şubat Çarşamba günü 16.00’da gerçekleşecek olan Kahraman Tazeoğlu’ nun imza gününe tüm kitapseverleri davet ederek, farklı etkinlik ve kampanyaların Şubat ayında da hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]