Kafası makinaya sıkışan genç işçi kurtarılamadı

Sakarya’da dün meydana gelen iş kazasında, Arifiye\'de 1. Organize Sanayi Bölgesi\'ndeki bir bisküvi fabrikasında 23 yaşındaki bir işçinin kafasının bisküvi makinasına sıkışmasıyla meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, bir bisküvi fabrikasında saat 15.30 sıralarında, Ufuk Taner Çetin isimli işçinin başı, bisküvi imalatında kullanılan makinelerden birine sıkıştı. Çetin, olay yerinde hayatını kaybetti.
Çalışanların büyük panik ve korku yaşadığı olay sonrasında fabrikada üretim durduruldu. Olay yerinde polis ve savcının inceleme yapmasının ardından Çetin’in cansız bedeni, SEAH morguna kaldırıldı.
Geniş çaplı araştırmanın başlatıldığı feci ölümle ilgili olarak, fabrika yetkilileri açıklama yapmaktan kaçındı.
Adapazarı 1'inci Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren çikolata ve bisküvi imal eden fabrikada başı makinaya sıkışan 23 yaşındaki Ufuk Taner Çetin, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Askerden bir süre önce gelen ve fabrikada çalışmaya başlayan Ufuk Taner Çetin, bisküvi imalatında kullanılan makineyi kontrol etmek istedi. Ancak bu sırada başı makineye sıkıştı. Çetin, olay yerinde feci biçimde can verdi. Olay üzerine fabrikada üretim durduruldu. Olay yerine sevk edilen polis ve savcının inceleme yapmasının ardından Ufuk Taner Çetin, fabrika çalışanlarının da katıldığı cenaze namazının ardından toprağa verilirken yakınları ve akrabaları gözyaşlarını tutamadı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]