"Kadının Siyaset Başarısı Göz Ardı Edilemez”

AK Parti Adapazarı Belediyesi Meclis Üyesi Ayşegül Özer Şahin, AK Parti İl Kadın Kolları üyeleriyle bir araya geldiği kahvaltı programında, seçimdeki başarıda kadınların büyük rolü olduğunu söyledi.

Yoğun çalışmalarından dolayı ancak fırsat bularak Orman Park’ta düzenledikleri kahvaltı programında seçim değerlendirmesi yapan AK Partili kadınlar, seçimden başarıyla çıkmanın onurunu yaşadıklarını söylediler.

Programa İl kadın Kolları Başkanı Şengül Morgül, Adapazarı Belediyesi Meclis Üyesi Ece Narinç ve İl Kadın Kolları üyeleri katıldı. Programda yaptığı konuşmada, AK Parti’nin siyasetteki kadın oranının giderek artmasına önem gösterdiğini belirten Adapazarı Belediyesi Meclis Üyesi Ayşegül Özer Şahin, kabinede iki kadın bakan olmasının da bu önemi açıkça ortaya koyduğunu vurguladı. Şahin, kadının siyasetteki başarısının artık göz ardı edilemeyecek bir gerçek olduğunu ve bu başarının her geçen gün daha da arttığını dile getirdi.

Kadınlar, Görünmez Kahramanlar

Kadın Kollarının seçimlerin görünmez kahramanları olduğunu vurgulayan İl Kadın Kolları Başkanı Şengül Morgül ise 29 Mart Yerel Seçimlerinde kapı kapı dolaşarak seçmenin ayağına gidip AK Parti’yi anlattıklarını söyledi.

Seçmenle en iyi iletişimi kadınların sağladığını ifade eden Morgül, ziyaretler sırasında karşılaştıkları sorunları da gerekli yerlere ileterek vatandaşa yardımcı olduklarını kaydetti. Morgül, AK Parti’nin çatısı altında daha nice hizmetlere imza atacaklarını sözlerine ekledi.           
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]