Kadın Kolları, Bayırbucak için yardım gecesi düzenliyor

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ve yönetimi TÜMSİAD Sakarya Şubesini ziyaret etti. Başkan Hatipoğlu; ziyaretinde Suriye de ki Bayır bucak Türkmenlerine yardım amaçlı yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verirken, TÜMSİAD’ taki iş adamlarından da destek istedi.

Bayırbucak Türkmenleri için dayanışma programı gerçekleştireceklerini ifade eden Hatipoğlu, "Yardım amaçlı düzenleyeceğimiz kahvaltıda onların yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz" dedi.

TÜMSİAD Şube Başkanı Murat Kesik, Semerkand Vakfı ve TÜMSİAD olarak Beşir Derneğinin yurt genelinde düzenlediği kampanyalar dahilinde Suriyedeki Bayırbucak Türkmenleri ve Mültecileri için 75 ton un temin ettiklerini açıkladı. Başkan Kesik, Beşir Derneği bünyesinde bulunan ekmek fırını tarafından Suriye mültecilerine günlük sıcak ekmek dağıtımının yapılacağını belirterek, SATSO ve Türkiye Fırıncılar Federasyonuna da desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.  

Ak Parti İl Kadın Kollarının ziyaretinde; TÜMSİAD Şube Başkanı Murat Kesik, Şube Başkan Yardımcısı Selahattin Bektaş, TÜMSİAD Üyeleri Yunus Zor, İmdat Taşkın, Recep Sandıkçı, Adem Bilgen ve Şube Genel Sekreteri Ferhat Ateş hazır bulundu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]