Kadın Kolları, Başkan Toçoğlu'yla buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ve İl Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Başkan Toçoğlu’nun yeni döneminin hayırlara vesile olmasını temenni eden AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hatipoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nun yeni döneminin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Seçim süreci boyunca İl ve ilçe teşkilatlarımızla önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediye Başkanımız her zaman yanımızda oldu. Desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Seçim süreci boyunca gösterilen gayretli ve azimli çalışmalarından dolayı başta İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu olmak üzere tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Toçoğlu; “Tüm teşkilatlarımız, İl ve İlçe Kadın Kollarımız seçim sürecinde çok önemli çalışmalar gerçekleştirdi. İl Kadın Kolları Başkanımıza ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Oylarımızdaki yükselişte kadın kollarımızın gösterdiği özverili çalışmaların büyük bir yeri vardır. Kadın kollarımızın her zaman yanında olduk, önemli çalışmalar gerçekleştirdik. İnşallah hep birlikte milletlimizin hayır dualarını alacağımız hizmetlerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]