Kaçak sigaraları portakalların arasına gizlemişler

Sakarya\'da polisin düzenlediği iki ayrı operasyonda 32 bin 560 paket kaçak sigara ele geçirildi. Şüphelilerin kaçak sigaraları polise yakalatmamak için portakal dolu kasaların arasına gizlediği görüldü.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlileri yaptıkları çalışmada, doğu illerinden temin edilen gümrük kaçağı sigaraların batı illerine götürüleceği bilgisini aldı. Kaçak sigara sevkiyatını takibe alan polis, İ.S.\'nin (48) kullandığı TIR\'ı TEM Otoyolu Sakarya Kavşağı\'nda durdurdu. Araçta yapılan aramada portakal kasalarının arasına zulalanmış 19 bin 730 paket kaçak sigara bulundu.

Sürücü İ.S. ile firma yetkilileri Ş.A.(34) ve T.Ç.(43) gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bir başka operasyonda ise E.Y.\'ye ait olduğu tespit edilen Vatan Mahallesi\'nde bulunan bir depoda arama yapan polis, değişik markalarda toplam 12 bin 830 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Şüpheli E.Y. gözaltına alındı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]