Judocularımız Makedonya'da mücadele edecek

Sakarya’da hayli etkili ve başarılı spor branşlarından birisi olan Judo’da yine hareketli günler yaşanıyor.

Yurt içi ve yurt dışı, Balkanlar, Avrupa ve Dünya’da çeşitli faaliyetlere katılarak hem tecrübe hem de başarıya ulanan Sakaryalı Judocular bu kez Makedonya’da Türk bayrağını dalgalandırmak için mücadele edecek.

Üç gün sürecek

Makedonya Judo Federasyonunun özel olarak davet ettiği Uluslar arası judo turnuvasına katılmak için Akdemir Spor Kulübü, bugün karayoluyla Makedonya’ya hareket edecek. 5. Uluslar arası Mioki Open Judo Turnuvası 31 Ekim 2 Kasım Tarihleri arasında Üsküp (Skopje) kentinde yapılacak. Sakarya’da Judo’nun en önemli isimlerinden Akdemir Spor Kulübü 7 sporcusuyla Türkiye’yi uluslar arası arenada temsil edecek.  Atilganspor’da bir sporcusuyla katılacak.

Yola devam

Siyaset ve çeşitli entrikalarla gündeme gelen, üzerinde karabulutlar dolaşan Judo branşında Judo il temsilcisi ve antrenör, başarılı sporcu Bayram Akdemir, hiçbir şeye aldırmadan Judo’nun ilimizde büyümesi ve ilerlemesi adına fedakarlıklarına aralıksız devam ediyor. Muhaliflerin iftiralarına karşı ayakta alnının akıyla duran ve halen görevinin başında duran Bayram Akdemir, yasal haklarını da sürdürürken, Judoya katkı vermeye devam ediyor. Her yıl kişisel imkanlarıyla judo’yu sırtlayan Bayram Akdemir, her sezon en az 15-20 Bin TL arasında Judo’ya katkı sağlamaya devam ediyor.

Kafile listesi

Makedonya’nın Üsküp (Skopje) kentinde yapılacak olan uluslar arası Mioki Judo Turnuvasında 8 sporcu madalya şansı arayacak. Akdemirspor Kulübünden 66 Kg’de Yasin Revas Şenol, 52 Kg’de Kudret Akdemir, 57 Kg’de Berna Kuş, 73 Kg’de Ali Şenol, 73 Kg’de Emre Tepe, 100 Kg’de Mert Mehmet Ağaoğlu, 73 Kg’de Alican işler toplamda 8 sporcuyla madalya kürsüsündeki yerini almaya çalışacak. Atılganspor’dan 66 Kg’de Özgür Ayık derece arayacak. Kafile başkanlığını Judo İl Temsilcisi Bayram Akdemir yaparken, kafilenin başında antrenör olarak Mehmet Şen bulunacak.

Şen’leniyor

Sakarya’nın genç ve başarıl antrenörlerinden Mehmet Şen, Judo’nun gelişmesi noktasında tüm ilçelerde Judo İ temsilcisi Bayram Akdemir ile birlikte faaliyetleri genişletiyor. Antrenör sayısı Sakarya’da çoğalırken, tüm ilçelerde koordineli bir şekilde Judo faaliyetlerine start verilmesi için mücadele ediyor. Lisanslı sporcu sayısının artması, çoğalması, yeni antrenörlerin kazanılmasını sağlayıp, Judo için çok önemli adımlar atılması noktasında özverili mücadelelerini sürdürüyor. Başarılı ve hedefli antrenör Mehmet Şen, eski sporcularıyla madalya ararken, yeni sporcular yetiştirip Judo’ya önemli hizmetler vermeye devam ediyor.

Cevap icraatlarla

“Meyve veren ağaç taşlanır” diyen Judo İl Temsilcisi Bayram Akdemir, muhaliflerin, çalışmadan, alın teri dökmeden, devletten maaşlarını aldıklarını ve bugüne kadar sporcu yetiştirme, faaliyet ve başarı noktasında hiç bir şey yapmadan Judo’ya dedikodularla kıskançlık yaparak zarar vermeye çalışmaları nedeniyle, bunlara karşı il temsilcisi olarak yaptırım uygulamaya çalışmalarından dolayı, iğrenç bir şekilde, insanın gururunu zedeleyen iftiralara maruz kaldığını ifade ederek “Allah korkusu olmayanlar iftirada bulunur. Biz ise icraatlarımızla insanlıktan nasibini bile alamamış, sözde eğitimci olacak şahıslara cevap veririz. Halen iftira nedeniyle mahkemesi süren olayı, deşifre ederek büyük bir suç işleyen bu zihniyetlere karşı suç duyurusunda bulunulmuş, gerekli mercilerde haklarımızı arayışımızda sürmektedir. Biz çiğ yemedik karnımız acısın. ” diye kamuoyuna mesaj verdi.
 
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]