Judoculardan başkanlara "Hayırlı olsun" ziyareti

Judo Sakarya İl Temsilcisi Bayram Akdemir, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

Seçimlerde tekrar halkın takdirini kazanıp, yeniden başkanlık makamlarına laik gösterilen Belediye Başkanlarını ziyaret eden Sakarya Judo İl Temsilcisi, antrenörü ve sporcusu, şampiyon isim Bayram Akdemir, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na görevinde başarılar dilerken, Judo’ya destek beklediklerini ifade etti. Bugüne kadar önemli desteklerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanına teşekkür ederken, Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde Judo takımının kurulmasını Başkan Zeki Toçoğlu’na önerdi.

Daha sonra Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret ederek, başarılar dilerken, bugüne kadar Judo’ya çok büyük destekler veren Başkan Dişli’ye şükranlarını sunan Judo İl Temsilcisi Bayram Akdemir, Sakarya’yı Judo’da önemli şehirler arasına belediye başkanlarının, iş adamlarının desteğiyle sokacaklarını ifade ederek, “Sakarya Judo şehri olacak” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]