Judocular finale uzandı

Liseler arası Okul Sporları Grup Elemeleri Judo Şampiyonasında Sakaryalı 7 sporcu adını finallere yazdırdı.

Düzce’de yapılan Liseler arası Okul Sporları Grup Elemeleri Judo Şampiyonasında Sakaryalı 7 sporcu adını finallere yazdırmayı başardı. Judo İl Temsilciliğinin özverili çalşmaları neticesinde ilimizde judonun gelişimi başarıyı beraberinde getirdi. Düzce’de yapılan Liseler arası grup elemelerinde Sakaryalı sporcular minderde ses getirdi. Grup elemelerinde 7 sporcu finale adını yazdırdı. Akdemir spor kulübünden 73 K’de Ali Şenol finalde hakem hatalarının kurbanı olarak gümüş madalyayı boynuna taktı. 73 Kg’de Aslıhan Topaloğlu 3. 63 Kg’de Seda Uslu Ömeroğlu 3. Olurken, Karasu’dan + siklette Yusuf Barbaros Aksu altın madalya kazandı. Rabia Batur ise bronz madalya ile teselli buldu. Kurucu spor kulübünden + siklette Erbanur Kolat 1.lik kürsüsüne çıkarken, Atılganspor Kulübünden Didem Tiryaki 4. olarak finale adını yazdırdılar. 

Sırada Lig var
Sporculara dur durak yok. Bu kez Bursa’da yapılacak Judo liginde boy gösterecek olan Akdemirspor kulübü ilimiizi de tek temsil edecek olan kulüp olarak dikkat çekiyor. Hazırlıkların sürdüğü müsabakalar öncesinde antrenör Mehmet Şen’de hayli iddialı. Judo İl Temsilcisi Bayram Akdemir, çalışmalarının meyvelerini aldığını ifade ederek, il antrenörlerini tebrik etti. Sporcularını da kutlayan Akdemir, daha iyisinin olabileceğini de sözlerine ekledi.

Antrenörler seminerde
Judo il temsilcisi Bayram Akdemir önderliğinde Sakarya Judo antrenörleri Antalya’da yapılan antrenör eğitim ve vize seminerine katıldılar. İl Temsilcisi ve antrenör Bayram Akdemir, kendi araç ve imkanıyla ilimiz antrenörlerini kucaklayıp, birlik beraberlik içinde Antalya’da Sakaryalı antrenörlerimizi bir araya getirip, başarılarına, ilerlemelerine katkı sağladı. Tam bir aile havası içersinde geçen seminer, kenetlenmeyi de beraberinde getirdi. Daha büyük başarılara imza atmak ve Avrupa, Dünya çapında sporcuların yetişmesi için antrenörlerimiz Antalya’dan daha donanımlı dönerek, kademelerini de arttırdılar. İl judo tarihinde en büyük başarılı dönemlerinden birini yaşayan Sakarya Judosunun çıkışı da dikkatlerden kaçmıyor. Seminere Sakarya’dan Bayram Akdemır, Mehmet Şen, Taner Eraslan, Umut Karalı, Sezgin İge, Pınar Batman, Neslihan Can, Ömer Eyüpler, hakem olarak da Orhan Akdemır ve Neslıhan Can katıldı.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]