Judocular 2015 yılına 2 turnuvayla start veriyor

Bursa’da yapılan 2015 yılı Judo Lig’i için sahneye çıkan Sakarya’dan Akdemirspor kulübünün başarılı Judocuları ilimizi bay ve bayan kategorilerinde temsil eden tek isim olarak katılırken, erkekler terfiye yaklaştı.

Judo İl Temsilcisi Bayram Akdemir’in kafile başkanlığını yaptığı, il ve Akdemirspor Kulübü’nün başarılı antrenörü Mehmet Şen’in önderliğin de Bursa’da mindere çıkan Judoculardan erkek takımı 3. Olurken, bayan takımı 7. oldu. 3.lükle günü kapatan Akdemirspor Spor Kulübü, 2015 Judo Lig’i için önemli bir avantaj yakaladı. Bayanlar ise zorlu maçların ardından 7.likle yetinerek terfi şansını kaybetti.

Yeni yıl turnuvayla başlayacak.

2015 yılı Judocular için hızlı bir başlangıç demek. 4. Ocak tarihin de Serdivan 5000 kişilik spor salonu ev sahipliğinde Anadolu Yıldızlar Lig’i İlköğretim seçmeleri yapılacak. Bunun hemen ardından 8-11 Ocak tarihleri arasında Türkiye Liseler arası final müsabakaların da Sakarya’da 7 sporcumuz da şampiyonluk mücadelesi verecek.

Judo il temsilcisi Bayram Akdemir, tüm Sakarya ve ülkemizin yeni yılını kutlarken, spor ve barış dolu bir yıl geçirilmesini arzu ederken “2014 sezonu judo için gelişim ve başarılıydı. 2015 yılında uluslar arası düzeyde başarı hedefliyoruz. Amacımız, hedefimiz, olimpiyat sporcuları yetiştirmek ve sporcu sayısını arttırmaktır. Tüm kesimlerimizle spora teşvik ve destek olarak, güzel nesil yetiştirmeliyiz”   

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]